Емаль ХС-1169

Еемаль ХС-1169 (різних кольорів) являє собою  суспензію пігментів і наповнювачів у розчині сополімера вінілхлориду модифікованого еластомерами.
Призначення: Для зовнішніх і внутрішніх робіт з металу, дереву, цеглі й бетону з метою декоративної обробки й одночасного захисту поверхонь. Утворить хімічно стійке лакофарбове покриття, що охороняє пофарбовану поверхню від агресивних впливів зовнішнього середовища.
Властивості:
· довговічність в складі комплексного тришарового покриття лакофарбовими матеріалами серії ХС. Час експлуатації комплексного покриття - 10-15 років (при дотриманні інструкції по застосуванню і за відсутності механічних пошкоджень покриття);
· повна водонепроникність;
·висока міцність покриття, стійкість до механічних, а також до вібрації;;
· відмінна хімічна стійкість до морської води, кислот, лугів, агресивних газів , спирту,
· широкий температурний діапазон експлуатації - від -42 ° С до + 105 ° С, стійкість до перепадів температури;
Стійкість до поразки грибком, мохом, цвіллю та комахами;
·висока еластичність,  як наслідок, практично повна відсутність розтріскування і відшаровування покриття;
Індустріальне застосування:
фарбування й захист устаткування й металевих конструкцій, що піддаються впливу механічних навантажень, мінеральних кислот, лугів, солей, агресивних газів й інших хімічних реагентів.
Галузі промисловості: залізничний, автомобільний, річковий і морський транспорт, газо- і нафтопроводи, машинобудування, хімія й нафтохімія, станції водоподготовки.
Нанесення: Кистю, валиком, методом пневматичного або безповітряного розпилення без нагрівання. Емаль може наноситися при температурі від -10°С до +40°С. Перед застосуванням - ретельно перемішати. Потім емаль розводиться до потрібної консистенції розчинником Р-4. . Перед фарбуванням поверхня повинна бути чистою та сухою.
Витрата: тереотична витрата при нанесенні в один шар - 100-180 г/м².(в залежності від кольору)
Увага! Остаточна полімеризація покриття закінчується через 7-14 діб при t20±5ºС після нанесення. Протягом цього часу покриття набирає міцність і здобуває всі свої властивості. У цей період не рекомендується піддавати пофарбовану поверхню сильним механічним навантаженням, особливо в найперші дні.
Міри безпеки:
· В рідкому вигляді ВОГНЕНЕБЕЗПЕЧНО!
БЕРЕГТИ від вогню! Не розпилювати поблизу відкритого вогню.
Умови зберігання й транспортування:
зберігати в сухому місці. Не боїться незких температур. При транспортуванні керуватися правилами перевезення небезпечних вантажів на відповідному виді транспорту. Строк зберігання - 6 місяців від дня виготовлення.
Ппри загустінні - долити розчинник Р-4.

Коментарі (0)

Прокоментувати