ШПАТЛІВКА ЕП-0010


Сполука: Шпатлівка ЕП-0010 являє собою суміш пігментів, наповнювачів, пластифікаторів у розчину эпоксидной смоли в органічних розчинниках з додаванням затверджувача. 

Призначення: Призначене для вирівнювання заґрунтованих і не заґрунтованих металевих та інших поверхонь, а також застосовується як ґрунт під эпоксидні матеріали. Застосовується для систем покриттів, експлуатованих в атмосферних умовах й усередині приміщень. Також використається як ґрунтувальний шар підводних і надводних поверхонь кораблів.

Кольори: червоно-коричневий , сірий, коричневий  (відтінок не нормується) 

Відмінні риси шпатлівки: Забезпечує високу адгезионную міцність покриття, водостійкість, стійкість до перепадів температур (від -60°С до +140°С)Шпатлівка шліфується водостійкою шліфувальною шкуркою №4-6 з водою. 

Спосіб застосування: Для затверждення шпатлівки використовують затверджувач (входить у комплект поставки), який вводять перед застосуванням у шпатлівочну пасту. Наносять на поверхню шпателем або методом пневматичного розпилення. 
При нанесенні шпатлівки методом пневматичного розпилення її розбавляють до потрібної в'язкості розчинником Р-5А, Р-5 або Р-4  
При нанесенні на оцинковану поверхню необхідно змішати шпатлевочную пасту ЭП-0010 з емаллю ХС-558 у співвідношенні 7:1 (на 50 кг - 6,25 кг емалі) і додати затверджувач. 

Гарантійний строк зберігання емалі 12 мес. від дня виготовлення. 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Зовнішній вигляд покриття після висихання - Поверхня шпатлівки повинна бути рівної, однорідної, без міхурів, тріщин, крупинок не розтертого пігменту та механічних включень. 
Умовна в'язкість щпатлевочой пасти, розведеної розчинником при температурі (20,0 ± 0,5) °С, по віскозиметрі типу ВЗ-246 (або ВЗ-4) з діаметром сопла 4 мм, с, не менше   - 30
Масова частка нелетких речовин, %   - 60 
Час висихання до ступеня 4, г, не більше: 
при температурі (20 ± 2)°С - 24
при температурі 65 - 70°С - 7
Еластичність шпатлевочного покриття при вигині   - 50 мм
Міцність покриття при ударі, см   - 40
Здатність шліфуватися - шпатлівка повинна шліфуватися водостійкою шкуркою №4-6 з водою 
Строк придатності шпаклівки при температурі (20 ± 2)°С, г, не менше: 
при нанесенні методом пневматичного розпилення  - 6
при нанесенні шпателем  - 1.5

Коментарі (0)

Прокоментувати