Емаль ЕП-5287М

Емаль ЕП-5287М (для нанесення на поверхні сталей, чавуну, алюмінієвих і титанових сплавів)

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ:

для нанесення на поверхні сталей, алюмінієвих і титанових сплавів і чавуну з метою захисту їх від корозії й додання необхідного декоративного виду.


ОСОБЛИВОСТІ:

Має високі протикорозійні властивості, атмосферостойкостью, стійкістю до води, розчину солі, бензину, мінеральним маслам. Може наноситися по ґрунтовках типу ВЛ, АК, ЕП або безпосередньо по металі. Допускаються холодне й гаряче сушіння.


ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Кольори: за бажанням замовника.
Зовнішній вигляд покриття: однорідне, матове, напівматове, напівглянсове.
Способи нанесення: пневмораспылением, кистю, валиком.
Життєздатність емалі при 20?С - не менш 7 годин.
Час висихання до ст.3 при (20±2)?З не більше 24 годин, при (55±5)?З не більше 1 години.
Витрата емалі на 1 шар - 60-100 г/м2.
Кількість шарів, що рекомендує - 2-3.
Гарантійний строк зберігання емалі - 1 рік.
Фасовка: за узгодженням із замовником.


ПІДГОТОВКА ПОВЕРХНІ:

Поверхня металу повинна бути зачищена до блиску від іржі й окалини. Очищена поверхня обеспыливается й знежирюється, для чого протирається дрантям, змоченої в уайт-спирите й сухому дранті. Для забезпечення найкращої адгезії підготовлена поверхня може бути заґрунтована ґрунтовками типу ЭП, наприклад, ЭП-0199. Може наноситися безпосередньо на чисті металеві поверхні.

УМОВИ НАНЕСЕННЯ:

Перед застосуванням переконатися, що основа емалі добре перемішана й однорідна по всьому об'ємі тарного місця. Для готування композиції отвердитель змішати з основою в співвідношенні, зазначеному в сертифікаті якості на кожну партію матеріалу, і ретельно перемішувати не менш 10 хвилин. Підготовлену емаль наносять на поверхню металу, що захищає, кистю, валиком або пневмораспылителем при температурі навколишнього повітря від 5?З до 30?С. Ступінь розведення емалі при фарбуванні краскораспылителем не більше 35% по масі. Після висихання одного шару (24 години при 20?С) аналогічно наносять наступні шари емалі. Для розведення емалі й промивання інструмента використати розчинник Р-5а, також можуть використатися розчинники: 646, толуол, Р-4. Зберігати емаль у приміщенні, виключивши влучення на неї прямих сонячних променів і вологи.


ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ:

Матеріал вогненебезпечний! Не працювати поблизу відкритих джерел вогню. Роботи робити при гарній вентиляції, у гумових рукавичках, з використанням індивідуальних засобів захисту. Не допускати влучення в органи подиху й травлення. При влученні матеріалу на шкіру промити її теплою водою з милом.

Берегти від дітей!

Коментарі (0)

Прокоментувати